Video

Steil föhnen

Hair & make-up-artist Esther van Maanen laat ons opnieuw zien hoe je (door even voor de spiegel te staan) er weer beeldig bij kan lopen. Dit keer door je haren steil te föhnen. Esther legt in de video uit hoe je je haar steil krijgt, zonder dat het als een doek naar beneden valt. Haar […]

Video

Feestdagen make-up

Natuurlijk een make-up voor de FEESTdagen deze vlog.  KADOTIP: geef je vrouw. vriendin, zus, moeder een make-up masterclass KADO voor KERST, zodat ze bij zichzelf een mooie make-up perfect kan leren aanbrengen.

Video

Burgundy beauty

n deze beautyvlog laat ik je zien hoe je een burgundy kleurige oogmakeup aanbrengt, met name een aanrader voor groene ogen, maar met blauwe of bruine kan het natuurlijk ook, mits het je ogen niet huilerig maakt door het vele roodpigment, als dat zo is kies dan een kleur met minder roodpigment erin. Probeer maar! […]

Video

Summernight make-up

SUMMERNIGHT MAKE UP beautyvlog, in mijn nieuwe vlog laat ik je stap voor stap zien hoe je bij jezelf een mooie zomeravond make-up aanbrengt.

Video

Festival make-up

Ga je deze zomer nog naar een festival? In deze nieuwe beautyvlog laat ik een lang houdbare en danceproof make-up zien, leuk voor naar een festival of een ander feest.

Video

Contouren

Dit beautyfilmpje gaat over contouren, hoe kun je de vorm van je gezicht iets aanpassen, werken met de natuurlijke schaduw en lichtval in je gezicht.

Video

Soft smokey eye

Als je deze smokey-eye-techniek in de vingers hebt, kun je een smokey eye in alle kleuren van de regenboog bij jezelf aanbrengen.

Video

Eyeliner

In dit filmpje leg ik uit hoe je bij jezelf een scherpe en vooral symmetrische eyeliner kunt zetten.

Video

Red lips

Hoe breng je bij jezelf prachtige rode lippen aan, die niet meteen weer uitlopen in de lijntjes van je bovenlip.

Video

De perfecte basis

In dit filmpje leg ik uit hoe je een perfecte basis make-up bij jezelf kunt aanbrengen, beginnend bij de huidverzorging, maar wel eindigend met een beetje onmisbare mascara.