LOÏS LEE Pure Skinfood in webshop

5

Vanaf vandaag zijn de skincare producten van Loïs Lee te verkrijgen in mijn webshop. Ik was al een tijd op zoek naar een Skincare lijn die een toevoeging was op de reeds bestaande producten. Een mooie make-up begint tenslotte bij een gezonde huid. De gehele skincare lijn is hier te vinden.

Loïs Lee is een luxe huidverzorgingslijn die opgericht is door Debbie van Weelden. Ze was op zoek naar de perfecte natuurlijke huidverzorging, maar geen enkel product voldeed aan haar verwachtingen. In veel producten zaten namelijk nog ingrediënten die niet goed waren voor de huid en voor de gezondheid. Tevens werd er in de producten die ze testte geen rekening gehouden met de natuurlijke pH waarde van de huid. Ze besloot om een eigen luxe huidverzorgingslijn op te richten met alleen maar pure, hoogwaardige ingrediënten. In de Pure Skinfood lijn zitten geen stofjes die belastend zijn voor de pH waarde van je huid of voor de gezondheid van je huid. Daarnaast is in deze lijn ook rekening gehouden met de hormonen en de behoefte van de huid.

De huidverzorgingsproducten van Loïs Lee bestaan voornamelijk uit oliën en lotions. Hoewel er vaak wordt gedacht dat oliën de poriën verstoppen is dat bij deze producten totaal niet het geval.  Zo heeft ze onder andere een hydrating lotion ontwikkeld. Deze lotion herstelt de huid na het reinigen of douchen waardoor acne, eczeem en een droge huid worden tegen gegaan. Deze lotion is tevens hydraterend en pH herstellend. Ik adviseer de hydrating lotion te gebruiken in combinatie met de nourishing beauty oil. Hierdoor maak je jouw eigen custom made moisturizer. De beauty oil is een voedende en verzorgende gezichtsolie waar je huid van gaat stralen! Samen met de cleansing oil is een gezonde en stralende huid binnen handbereik. De producten zijn geschikt voor zowel ieder huidtype en iedere huidconditie.

Sinds kort mogen wij met trots vermelden dat wij een online verkooppunt zijn voor de Loïs Lee huidproducten. Met deze geweldige producten heb je geen dag- en nacht crème meer nodig. Daarnaast zijn de Loïs Lee producten geschikt voor ieder seizoen, ieder huidtype en iedere huidconditie. Bestel eenvoudig jouw Loïs Lee producten online.

Laat jouw reactie achter