MAKE-UP-WORKSHOP

NATURAL LOOK,  SMOKEY EYE & MORE

Rekening houdende met de Covidmaatregelen; Tijdens mijn visagie workshop leer ik je stap voor stap hoe je een perfecte basis bij jezelf aanbrengt, en daarna hoe je jouw ogen het mooiste laat uitkomen met een naturel make-up. Natuurlijk komt het smokey eye uitgebreid aan bod tijdens de make-up workshop, en krijg je daarbij make-up advies betreft de kleuren die jou het mooiste staan. Je krijgt voldoende tijd om de make-up bij jezelf aan te brengen, waarbij ik je natuurlijk help en begeleid. Ik werk met verschillende fijne beauty producten. Na afloop van de masterclass kun je deze producten eventueel aanschaffen.

VOOR: make-up workshop voor beginners & make-up lovers, ervaring is zeker niet vereist.

WAAR: Gravin van Burenlaan 29, Eerbeek, Gelderland (in de buurt van Arnhem).

 

Bekijk agenda Bekijk recensies  

 

BESLOTEN MAKE-UP WORKSHOP / DUO MASTERCLASS

Een privé make-up workshop of een Duo Masterclass is natuurlijk heel leuk met vriendin(nen) of collega's en kan vanaf 2 t/m 6 deelnemers. Vanzelfsprekend houden we ons aan de Corona regels. Datum en tijd in overleg, het kan buiten de agenda om.

Schermafbeelding-2018-03-24-om-17.50.58-763×1024

DE MOOISTE VERSIE VAN JEZELF,

deze dames gingen je voor
gefotografeerd met hun eigen make up, en daarnaast het eindresultaat.
Facetune (1)
13169358-8CB3-49DE-9223-097F21357BD0 (1)
3E43BAD6-EF35-49E7-9244-5D96CDA0A9C1 (1)
Slide 1
0352A604-5AD3-40CA-9C49-AB5BC3828C05 (1)
Facetune 3 (1)
E2C34BBE-B0ED-4FD6-AED8-6D81B33977B0
Facetune 5
IMG_7858_Facetune_15-05-2021-07-55-06 (1)
IMG_7737_Facetune_16-05-2021-11-43-42 (1)
9B8B011A-2003-46EE-9D7D-4673E08694CD (1)
IMG_7867_Facetune_16-05-2021-11-04-48 (1)
F9D64780-CD90-4149-AF64-01C4125B05E6 (1)
Facetune 2 (1)
E66C023D-2D2A-43E1-B708-ED2058F5A152 (1)
Facetune
F1C986BA-76E5-41C3-84AF-7C737D626091
B84EF139-391D-49B0-8DC7-F68F1E822340
Facetune 9
IMG_1077_Facetune_24-08-2020-10-19-46
previous arrow
next arrow

AGENDA

MAKE-UP WORKSHOP AGENDA 2022

Onderstaand tref je een overzicht aan van alle make-up workshop data voor 2022.
N.B.: deze data zullen zoveel mogelijk vast staan, maar het kan zijn dat ik toch onverwacht voor bijzondere opdrachtgevers zoals b.v.Victoria's Secrets Fashion Show, een make-up workshop moet verplaatsen. Daarover word je natuurlijk direct geïnformeerd, en wordt een vervangende datum met je overlegd.

Interesse in de make-up workshop? Klik dan op make-up masterclass bij de gewenste datum en je ziet gelijk of er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Een make-up workshop gaat door bij minimaal 4 personen. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de workshop, moet ik helaas 50% in rekening brengen. Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de make-up masterclass bedragen de annuleringskosten 100%.

Heb je nog vragen over de make-up workshop of wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaande button. Ik help je graag bij al je vragen!

Neem contact op  

 

KLIK OP HET PIJLTJE OM DE AGENDA VAN DE KOMENDE MAANDEN TE ZIEN. KLIK OP DE DATUM VOOR MEER INFORMATIE EN OM DE MASTERCLASS TE BOEKEN.

Augustus, 2022

MAKE-UP MASTERCLASS

€ 195 p.p.
Verlengd naar 5 uur
Max. 4 personen
Skincare, Perfecte Basis, Brows Basic, 5 Minute Make-up, Natural Make-up Look, Soft Smokey Eye
Inclusief Touch-Up Haar
Exclusief Make-up Bag Check
Inclusief Bubbels&Bites
Exclusief lunch
Inclusief foto

MAKE-UP MASTERCLASS XL

€ 275 p.p.
Duur 6,5 uur
Max. 4 personen
Skincare, Perfecte Basis, Brows Extra, Lashes, 5 Minute Make-up, Natural Make-up Look, Night-out Make-up, Soft Smokey Eye
Inclusief Touch-Up Haar
Exclusief Make-up Bag Check
Inclusief Bubbels&Bites
Inclusief Lunch op locatie
Inclusief foto

PRIVÉ MASTERCLASS

€ 495
Duur 4 uur
1 persoon
Skincare, Perfecte Basis, Brows Extra, Lashes, 5 Minute Make-up, Natural Make-up Look, Night-out Make-up, Soft Smokey Eye. Al jouw beauty-vragen beantwoord.
Hairstyling Training
Inclusief Make-up Bag Check
Inclusief Bubbels&Bites
Exclusief lunch
Inclusief foto

ONLINE MASTERCLASS

€ 100
Duur 75 minuten
1 persoon
Al jouw beauty-vragen beantwoord.
Exclusief Touch-Up Haar
Inclusief Make-up Bag Check

DUO MASTERCLASS

€ 375 p.p.
Duur 4 uur
2 personen
Skincare, Perfecte Basis, Brows Basic, 5 Minute Make-up, Natural Make-up Look, Smokey Eye
Inclusief Touch-Up Haar
Exclusief Make-up Bag Check
Inclusief Bubbels&Bites
Exclusief Lunch
Inclusief foto

RECENSIES

Wat een feestje!

★★★★★
Hi Esther, Wij (vier 50+ vrolijke vriendinnen) volgden op 20-5-2022 jouw masterclass in Eerbeek. Wat een gastvrije ontvangst aan jouw sfeervolle 'keukentafel'. Wat ben je een leuk mens ook! Ik heb genoten van je bevlogen en oprechte aandacht voor alle eigenheden van elke 'face' van ons, ieder zo verschillend.. Je hanteert een gestructureerde opbouw en moest ons gekwebbel (terecht!) zo nu en dan afbreken. Dankzij dat gingen we met een tas vol gerichte adviezen (en wat fijne spullen, én een heerlijk prosecco / bites achter de kiezen) weer naar huis. Wat een feestje, elke vrouw verdient dit gewoon! Ik ben terughoudend met make-up maar juist doordat je ook het subtiele, frisse, ook dagelijkse, goed uitlegt en aanreikt, is het allemaal heel toegankelijk en vlot toepasbaar (geen pannenkoeken-plakkatenfeestje voor 1x, netjes en tikkeltje meer sexy naar je werk). Ik heb nu een ander ochtendritueel en krijg meteen complimenten. Fijn dat e.e.a op filmpjes ook terug te zien is, al moet je het echt een keer oefenen, met jouw feedback en enthousiasmering. Keep going Esther!. Ik ga dit rondbazuinen in het Gelderse/Overijsselse. Je zit nb ook heel simpel (ook NS) bereikbaar in de driehoek Apeldoorn-Arnhem-Dieren. Tot een volgende, gevorderde keer ! Maria
- Maria

Wij hebben genoten

★★★★★
We hebben met zijn 4-en de make-up masterclass xl gevolgd, het was super! Een groot kado voor elkaar, we hebben genoten van alles! Esther, nogmaals dank voor de goede zorgen. Sandra
- Ana Maria

Top dag

★★★★★
Wat was het een topdag, we hebben genoten en veel geleerd. Nu oefenen…. Dank voor de gastvrijheid en alle adviezen, tips….
- Sandra

Bedankt Esther

★★★★★
Esther bedankt voor de geweldige cursus. Met een paar simpele aanpassingen heb jij mij geleerd om er veel beter uit te zien. Ik word al jaren geknipt door een kapper, maar jij ziet in enkele ogenblikken hoe ik mijn haar het beste kan dragen. Ongelofelijk! Ook hoe ik het beste mijn ongelijke ogen kan opmaken was een van de vele eyeopeners. Was ik maar eerder bij je langs gegaan. Ik kan iedereen aanraden de cursus bij Esther te volgen.
- Franny

Echt een aanrader

★★★★★
Als kadootje voor mijn dochter Valerie boekte ik een make-up workshop bij Esther van Maanen en wat een feestje was dat. Een hartelijk welkom, lekkernijen bij de koffie, een zalig lunchbord en heel veel geweldige make-up tips. Aan het einde van de middag zagen we er prachtig uit, een mooiere versie van onszelf. Echt een aanrader voor andere moeders/dochters, vriendinnen of gewoon omdat je het waard bent!
- Jacqueline

Aanrader

★★★★★
Ik heb de make up masterclass cadeau gekregen van vriendinnen voor mijn 50e verjaardag. Wat een top cadeau. Geweldige sfeer, mooie ambiance, fijne producten en top advies. Esther is eerlijk en oprecht en weet echt het mooiste in je naar boven te halen. Mijn prachtige foto die aan het eind van de masterclass is gemaakt, gebruik ik nu als profielfoto en regelmatig kijk ik er naar als ik mijn make up opbreng. Zo blij met de producten die goed bij mij passen. Echt een aanrader!!! Liefs Mariëlle
- Mariëlle

Veel eerder moeten doen

★★★★★
Er zijn van die momenten waarop je denkt 'dat had ik veel eerder moeten doen'. De make-up masterclass van Esther is er een voorbeeld van. Vanaf het eerste kontakt merk je aan alles dat je met een vakvrouw te maken hebt, maar ook met een ontzettend leuke en sprankelende persoonlijkheid. Wat een energie en wat een liefde straalt Esther uit. De masterclass was een ervaring op zich. Alle stappen werden uitgelegd, zorgvuldig werd de make up uitgezocht, op basis van de persoon die Esther voor zich had. Ze voelde perfect aan wat je nodig had, maar ook wat past in je dagelijkse routine. En dat is zo belangrijk ! Want uiteindelijk wil je je eigen make up dagelijks goed kunnen aanbrengen. En dat is gelukt ! Nog iedere dag heb ik er plezier van; iedere dag zorg ik voor de beste versie van mezelf. En... oefening baart kunst, want inmiddels is het voor mij routine geworden. Een groot kado aan mezelf !
- Els Timans

Masterclass bij Esther, persoonlijk en professioneel

★★★★★
Samen met mijn dochter heb ik bij Esther een make-up masterclass gevolgd. Esther is een warme persoonlijkheid die je op een professionele en werkbare manier, met hele fijne produkten leert hoe je de beste versie van jezelf tevoorschijn kunt toveren! Heel leuk en bijzonder ook om te zien hoe mijn dochter na afloop sprankelde en met een mooi, stijlvol en toch naturel make-upje de deur uitging. We zouden het iedereen aanraden om op deze fijne manier meer te leren over wat make-up voor je kan doen. Lieve Esther, heel veel dank hiervoor!
- Michaela

Welke make-up past bij mijn grijs/witte haar?

★★★★★
20 maanden geleden besloot ik mijn haar grijs/wit te laten worden. Het laatste restje blond is er net uitgeknipt. Tijd voor de Masterclass van Esther en om zo mijn metamorfose compleet te maken! Het was geweldig, zoveel geleerd en al toegepast! Ik voel me weer mooi. Vijf sterren Esther, dankjewel
- Machteld

Masterclass

★★★★★
Op 10 nov volgden m’n dochter en ik de masterclass bij Esther . Wat n hartelijke ontvangst in haar sfeervolle huis. We waren met nog 3 andere gezellige dames . Heerlijk om van deze vrouw met jarenlange ervaring zoveel te leren . De dag vloog om , dank je wel Esther voor deze masterclass we hebben veel van je geleerd. Ook namens Nikki bedankt . Marja
- Marja

Mooie ervaring

★★★★★
Wat een mooie ervaring een Masterclass Make up volgen bij Esther in een prachtige ambiance! Esther’s ontvangst is al een belevenis, want ze ziet er zelf prachtig uit, heel naturel maar tot in de puntjes een make up artist. Veel geleerd en zelf kunnen doen, zodat je thuis verder kan oefenenGlimlach . Want het is echt bijzonder om te leren dat je er met de juiste make up en manier van aanbrengen zelf ook naturel, maar wel heel verzorgd en sprankelend kunt uitzien, ook ouder wordende vrouwen zoals ikzelf. Esther verwend je met lekkere hapjes, en is zelf constant in contact met degenen die de masterclass volgend (wij waren met 6). Dat maakt het echt een belevenis, zoveel aandacht voor jou en alle tips en professionele uitleg van Esther maken het tot een FANTASTISCHE BELEVENIS! Enorm bedankt Esther en tot ziens!
- Marja

Privé Masterclass

★★★★★
Super leuke prive masterclass make up gehad vandaag. Esther heel erg bedankt voor de leerzame les vandaag. Niet alleen voor de haar en make up. Ik heb door jou weer nieuwe tips en trics geleerd zowel voor haar als make up! Ik vond het erg gezellig! Nogmaals bedankt! Ps. Ze heeft ook super leuke, fijne en mooie producten!
- Minou

Masterclass

★★★★★
Vorige week een hele toffe en gezellige make-up masterclass mogen volgen bij Esther met een klein groepje. Zij is een vakvrouw puur sang, heeft genoeg tijd voor iedereen, geeft goeie tips en je gaat de deur uit als de beste versie van jezelf. Je krijgt heerlijke hapjes en drankjes en dat allemaal in een intieme sfeer bij haar thuis! Genoten!
- Linda van Poppel

Ik zeg gaan !

★★★★★
Vorig jaar een online beauty consult gedaan en nu de make-up workshop op een super locatie met professionele en persoonlijke aandacht van Esther. Wat een geweldige dag! Groet Monique
- Monique Kal

Aanrader!

★★★★★
Geweldige dag gehad! Mezelf anders op leren maken met nieuwe kleuren op een leuke en spontane manier.
- Elise

Masterclass

★★★★★
Vandaag de masterclass make-up gevolgd bij Esther van Maanen op een hele fijne locatie en met een gezellig klein groepje waardoor er alle aandacht was voor iedereen. Esther is een zeer sympathieke vakvrouw. Hoewel ik al wel wat weet over het aanbrengen van make-up heeft ze me een aantal verbeterpunten gegeven en technieken geleerd, heel fijn! Ze werkt met kwalitatief hoogstaande producten, de deelnemers zagen er allemaal prachtig uit na afloop. Aan een heerlijk drankje en vooral lekker hapje was gedacht, kortom.....een hele fijne leerzame dag!
- Monique

Masterclass

★★★★★
Powervrouw! Onlangs de masterclass gevolgd met 3 fantastische mooie dames! Een super masterclass, heel veel geleerd eigenlijk teveel om op te noemen. Beauty's, deze masterclass moet je gewoon doen, daar heb je super veel aan! Persoonlijke professionele aandacht van Esther!! Fantastisch merk Ellis Faas! Esther, jij bent een fantastische mooie vrouw!! Dankjewel! Liefs, Astrid
- Astrid

Masterclass

★★★★★
'Als fan van Ellis Faas producten kwam ik bij Esther terecht. Zij heette ons welkom in haar eigen domein en gaf een superverzorgde Masterclass (Corona proof!). Dit maakte het nog persoonlijker. Een echte aanrader die je laat schitteren.
- Alice

Aanrader

★★★★★
25 november 2020 deze masterclass gevolgd. Super, ik ben zo blij met mijn make-up. Iedere dag maak ik mij nu op zoals ik het van Esther heb geleerd. Ik voel me prachtig en krijg veel complimenten. Nog bedankt Esther. Ik raad het iedereen aan.
- Liesbeth de Vries

Aanrader!

★★★★★
Afgelopen week heb ik samen met mijn zus en 2 onbekende maar zeer gezellige dames de masterclass gevolgd. Esther weet een goede sfeer te scheppen. Lekkere thee en hapjes in een fijne omgeving. De workshop wordt verzorgd in een huiselijke omgeving waar je je al snel thuis voelt. Het is duidelijk dat Esther een prof is. Binnen een paar minuten weet ze welke kleuren bij jou passen. Voor de 1 wat rustiger en de ander een stuk uitdagender. Ze kijkt mee hoe jij de make-up zelf aanbrengt en geeft tips waar je op moet letten. Hoe je het best kan blenden en waar je accenten kan leggen. Absolute aanrader! Ook om kado te doen. Ik ga zeker nog een x terug! Producten van Ellis Faas zijn trouwens erg mooi. Ik ben een absolute fan van de oog make-up!
- NRA

erg leerzame en interessante workshop

★★★★★
Woensdag 25 nov heb ik in een klein groepje van 4 dames een hele fijne en leerzame make up workshop gevolgd bij Esther. We werden enthousiast ontvangen in een heel sfeervol huis. De grote tafel was al helemaal klaar en was zo ingedeeld dat iedereen voldoende afstand van elkaar kon houden. Er stond een schaaltje met lekkernijtjes voor iedereen persoonlijk klaar. Na een start met veel informatie konden we al snel zelf aan de slag. Veel mooie tips gehoord en ontvangen van een hele enthousiaste vakvrouw. Dit cadeautje voor mezelf had ik mezelf al veel eerder moeten geven. Ik ben superblij met de tips, de producten die ik heb aangeschaft (totaal geen verplichting) en ook de na service bij vragen is top. Echt een aanrader, of je nu een ervaren make up-er bent of nog helemaal niet.. Je leert echt de mooiste versie van jezelf te maken!
- Marjelle

Mevrouw

★★★★★
Top workshop bij Esther. Professionele aanpak van een visagiste met een missie voor veertig plus vrouwen. Coronaproof en gezellig aan de keukentafel.
- Carla Raben

Masterclass

★★★★★
Leuke gezellige masterclass gehad begin dit jaar. Veel geleerd en mooie producten leren kennen. Toen door Corona mijn bruidsmake-up op het laatste moment werd afgezegd had ik het vertrouwen dat ik dit inmiddels zelf zou kunnen. Gauw bij Esther foundation en concealer besteld en het is gelukt, ik heb onwijs kunnen stralen op mijn trouwdag! Bedankt! Liefs
- Suzanne

De mooiste versie van jezelf!

★★★★★
Het is niet alleen een masterclass maar ook een beleving. Bij Esther thuis in Eerbeek in de woonkamer met nog twee dames die ik niet kende aan de grote tafel. En dan mag je op de kruk gaan zitten.. Esther kijkt en wikt en weegt en begint.. ze is een professional.. zoveel gezichten al opgemaakt.. en dan krijg je de spiegel in je handen en kijk je ineens naar de mooiste versie van jezelf......Daarna zelf aan de slag en het is gelukt, zo simpel en zo fijn dat je meteen de look kan shoppen en mee naar huis kan nemen. Esther is een prachtige vrouw van binnen en van buiten, het was een speciale middag waar ik nog lang aan terug zal denken. Een absolute aanrader!
- Linda Vermeulen

Masterclass

★★★★★
Ha Esther dankjewel, vond het zeer geslaagd. Voor mij was het dat omdat je idd expert bent maar ook heel eigen. Je ziet dat uitstraling niet alleen maar uit een potje komt. Tenminste zo voel ik dat. En al de verschillende dames bij elkaar aan de huiskamertafel hoe bijzonder is dat. Manon
- Manon

Een kleurrijk feestje

★★★★★
Wow, dat was een toffe dag! Ik dacht dat ik al best wat kennis had. Maar na deze dag kijk ik daar toch even anders naar. Wat een doeltreffende tips waar je natuurlijke schoonheid mee wordt benadrukt. Ik zeg; doe mee met deze masterclass! Goede investering in jezelf!
- Jolanda

Masterclass

★★★★★
Geweldig leuke en informatieve ochtend/middag gehad! Esther is echt een vakvrouw. Haar kracht is het benadrukken van de mooie onderdelen in je gezicht, waardoor het plots echte blikvangers worden. Dit is echt een andere benadering dan het verdoezelen van hetgeen we minder mooi vinden. Dit levert nl vaak een 'make-up hoofd' op. Het resultaat is een hele natuurlijk maar prachtige make-up, die niet te veel tijd vergt en (redelijk;-) eenvoudig is aan te brengen. Dank Esther voor deze leuke ervaring!
- Marjolijn Franken

Prive Masterclass

★★★★★
Wat mooi joh! Het is zo grappig, ik zit nog in vol ornaat op de bank…heb al paar keer in de badkamer gestaan, en toch weer naar beneden. Zo zonde om het eraf te halen…;-) En vol vertrouwen dat ik het morgen nog weet en alles kan toepassen. De foto’s vind ik spectaculair. En als bonus…de tip van mn haar…die lok…heel blij mee! En ook goed, om iets meer producten in mn haar te doen. Lieve Esther, zoveel dank, het was het helemaal waard. Genoten van de reis naar je toe, je mooie huis, de heerlijke thee (recept opgezocht) en je volle aandacht. Met deze tips kan ik echt verder. Ik hoop je nog eens te zien! Groet Joki
- Joki

Coach

★★★★★
Ik heb veel geleerd tijdens het on-line beauty consult met Esther. Handige tips ontvangen en uitleg gekregen wat er goed bij mij past. Want ja, ik maak mij al jaren hetzelfde op en hoe leuk is het als je inziet dat je het ook anders (beter) kunt doen. Direct het e.e.a aangeschaft en gaan gebruiken. Wat een fijne producten! Ik ben helemaal fan. Aanrader!
- Barbera

Online beauty consult

★★★★☆
Het online beauty consult is zeer praktisch en persoonlijk. Met direct toepasbare tips.
- Ellen

Online Beauty Consult

★★★★★
Het online beautyconsult is superleuk en heel persoonlijk. Ik heb antwoord gekregen op al mijn make-up vragen. Dankjewel Esther!!
- Geraldine Joziasse

Online Beauty Consult

★★★★★
Super leuk en leerzaam. Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe look.
- Monique

mw

★★★★★
Onvergetelijke avond gehad in een gezellig huis midden in het bos. Goede adviezen, lekkere hapjes en drankjes, mooie make-up die je ook direct kunt kopen, muziekje op de achtergrond. Een lach en een traan: het is allemaal mogelijk. Fijne horeca, winkels en overnachtingsmogelijikheden in de buurt. Dankjewel Esther namens Cora en Colinda.
- Colinda

Avond uit

★★★★★
Superleuke avond gehad. Esther is kundig, geduldig en een leuk mens!!
- Bea

Make-up Masterclass

★★★★★
Superleuk, echt een aanrader. Veel geleerd, heel veel persoonlijk advies, mooie produkten en een gezellige omgeving. Bedankt gastvrije Esther!
- Mieke Beekman

Masterclass make-up workshop

★★★★★
Op 18 december heb ik met een vriendin een superleuke en leerzame workshop gevolgd bij Esther in haar sfeervolle woning. Veel tips en tricks geleerd met de mooie produkten van Ellis Faas. Ze nam uitgebreid de tijd voor je en ook de verzorging was dik in orde. Echt een aanrader!!
- Silvy Doeven

Masterclass

★★★★★
Wat een leuke en vooral leerzame ervaring. Zo blij met de tips en tricks! Vanuit een goede basis werken aan een naturel of juist iets uitbundiger, feestelijke look. Fijn kleinschalig aan de tafel bij Ester thuis. Kende de andere dames niet maar een hele relaxte sfeer en alle 4 erg blij met het resultaat. (En de fijne producten)
- Marike

Masterclass

★★★★★
Handige tips gekregen en Esther kijkt goed wat bij je past. Echt een hele leuke, leerzame en relaxte workshop! Thanks Esther!
- Jozephina

Masterclass

★★★★★
Een aanrader! Was de reis meer dan waard, gastvrij, warm ontvangst, veel tips. Esther is een warm mooi mens wat de ervaring geweldig maakte.
- Femke Hanse

Masterclass

★★★★★
Afgelopen donderdag hebben mijn moeder, vriendinnen en ik een onwijs leuke en leerzame avond gehad. Esther heeft ons hartelijk ontvangen aan haar keukentafel. Ze heeft ons allemaal apart laten zien hoe wij onze make-up kunnen veranderen met een hele mooie natuurlijke look. De producten die gebruikt zijn erg fijn en zeker aan te raden. Haar make-up advies ga ik zeker vaak dragen. Deze masterclass is een echte aanrader!
- Sanne

Masterclass

★★★★★
Het was leuk een leerzaam! Heel veel nuttige tips gehad voor een natuurlijke mooie look. Nieuwe technieken en truckjes geleerd. Ik ben druk aan het oefenen en krijg veel complimenten. Ik weet nu hoe ik me mooi kan opmaken zonder dat het er dik opgemaakt uitziet.
- Minnie

Masterclass

★★★★★
Een geweldige masterclass make-up avond gehad bij Esther. Een gezellige en leerzame avond. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat een mooie producten mochten we gebruiken. Van ELLIS Faas Cosmetics, LOIS Lee en NOIR Stockholm. Thanks Esther
- Francoise

EvM brushes

★★★★★
Na een super masterclass bij Esther te hebben gehad, ging ik naar huis met Ellis Faas Cosmetics en de befaamde brushes van Esther. Gebruik ze nu al 2 jaar en wil niet anders meer. Een echte aanrader!!
- Jeanette Harmsen

Masterclass

★★★★★
Een echte aanrader! Leerzame en inspirerende workshop, hele nuttige tips gekregen en het was ook nog eens heel gezellig!
- Pieternel

Masterclass

★★★★★
Op 17 Juli de masterclass gevolgd bij Esther. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik voelde me bij Esther en het groepje dames meteen op mijn gemak. Esther stelde ons meteen op ons gemak en was er helemaal op gericht ons een leuke en leerzame middag te berzorgen. Heel veel tips gehad die in het dagelijks leven erg goed toepasbaar zijn. Esther is er op gericht om je op een makkelijke manier mooier te laten voelen door minimale make-up technieken. Ik voel me daardoor echt mn mooiste zelf. Alles goed verzorgd en aandacht voor iedereen individueel. Ik raad het iedereen aan, ook als je wat minder make-up gebruikt. Ik kom graag nog een keer! Dankjewel Esther!!
- Monique Leuverink

Masterclass van Esther, een aanrader

★★★★★
Op een fijne en rustige locatie in een klein groepje, individuele tips & tricks in make-up ontdekken. Wat een verschil kan dit maken. WoW. Direct toepasbaar. In een handomdraai laat Esther je een (nog) betere versie van jezelf zien! Dank je wel
- Monique

Wat een heerlijke leerzame workship

★★★★★
Wat heb ik een fijne ochtend gehad wat ben je toch een fijn mens ... En de locatie en ambiance is fijn en relaxed ik kom heel graag nog een keertje bij je terug !!! Helemaal Top ❤️
- Miriam

Top!

★★★★★
Vrijdag 5 juli super leuke, leerzame en gezellige middag gehad waarbij we (groepje van vier) vakkundig wegwijs werden gemaakt, allerlei persoonlijke tips & tricks kregen (zowel qua kleur als techniek) die we tot slot zelf leerden toe te passen! Elke cent waard, echt super gaaf! Love it!
- Eline

Make-up masterclass

★★★★★
D O E N ! Fantastische middag gehad samen met 3 dames. Dit is een 'cadeautje' voor jezelf. Persoonlijk advies. Kleine groep. Rustige en duidelijke uitleg. Esther zorgt dat je van 'buiten' straalt! Met blij gevoel naar huis... Dank je wel!!
- Loïs

Subtiel en effectief

★★★★★
Op 29-5-2019 met een vriendin de masterclass make-up bij Esther gevolgd. Heel gastvrij in haar eigen huis met 2 andere gezellige en net zo nieuwsgierige dames. Ademloos gekeken hoe Esther bij ons 1 voor 1 de helft van ons gezicht van foundation en concealer voorzag, onderwijl druk vertellend wat zij deed en hoe en waarom. Wat een verschil met de andere helft! Die mochten we zelf gaan doen, heel goed om dat onder een vakkundig toeziend oog ook te proberen. Vervolgens werd bij ieder van ons 1 oog opgemaakt en de basis van het gezicht afgemaakt met blush en highlights. En wij weer aan de slag met het andere oog. Super leuk om te doen en heel leerzaam. Wat een verschil met hoe we binnen kwamen! Veel nuttige tips gekregen en het is absoluut heel goed zelf te doen. En uiteraard kunnen de filmpjes die Esther maakt altijd worden terug gekeken, super handig! De volgende da mijn oude make-up en kwasten weggegooid, ik gebruik nu alleen de producten die ik bij Esther heb gekocht nog. Een aanrader voor een gezellige en leuke middag!
- Marjolein

Masterclass

★★★★★
Wat een top middag hebben mijn schoonzus en ik gehad vorige week! Veel informatie en tips and tricks van een vakvrouw in een gezellige knusse sfeer! Hierna gelijk mee aan de slag gegaan en met mijn basis make-up ben ik de bijna dagelijkse opmerking van voorheen: "wat zie je er moe uit" eindelijk kwijt!! Inmiddels ook wat filmpjes gekeken 🙂 Thnx Esther en wie weet tot ziens!
- Esther

Masterclass

★★★★★
Echt heel leuk maar vooral heel leerzaam. In een kleine setting dus volop aandacht voor iedereen en ondertussen bubbles en bites. Heel verzorgd allemaal. Nu op YouTube de filmpjes kijken voor nog meer tips en tricks.
- Monique

Masterclass

★★★★★
Wow wat hebben we een gave middag gehad bij Esther! Samen met mijn schoonzus de basis beginselen van make-up aanbrengen geleerd. Een simpel make-upje om naar de bakker te gaan 🙂 Ik voel me zoveel mooier nu ik mijn ogen op kan (en durf) te maken, en mijn vriend zei vanmorgen nog: het lijkt wel alsof je er jonger uitziet! Kijk, dat is positief. Dank je lieve Esther, en misschien tot ziens x x Annemiek
- Annemieke

Masterclass

★★★★★
Gisteravond heb ik samen met een vriendin een masterclass van Esther bijgewoond. In een kleine setting heel veel informatie gekregen. Opgemaakt worden door een vakvrouw is gaaf en het resultaat was verbluffend! Twijfel je of je ook zo'n masterclass wil gaan volgen? Stop daar maar mee, gewoon doen! Aanrader!!
- Marijke

Masterclass

★★★★★
Dan sta je ineens in Eerbeek voor deze masterclass. Heel lang naar uitgekeken en dan zit je aan de keukentafel met een stoeptegel aan make up fijn gezelschap en de charmante Esther zelf. Een heldere uitleg met tips en tricks, humor glaasje bubbels en n mooi opgemaakt gezicht thnx Esther voor de mooie middag
- Marloes

Masterclass

★★★★★
Met een vriendin de masterclass gevolgd bij Esther. Een hele leerzame middag gehad, wat een vakvrouw. Ze geeft je de tips en tricks waar je echt wat aan hebt, dit in een gezellige huiselijke sfeer. Een echte aanrader!
- Annet

Privé masterclass

★★★★★
In een gezellige, huiselijke sfeer heeft Esther een nieuwe, inspirerende make-upstijl op mijn gezicht uitgeprobeerd, waar ik zelf weer mee verder kan. Ze heeft me laten zien hoe ik het beste in mijn gezicht kan benadrukken. Daarbij kwamen er ook nog veel handige tips voorbij. Heel waardevol.
- Dorothé

Masterclass

★★★★★
Een hele fijne avond gehad in een geweldige omgeving, een gezellige en warme huiselijke sfeer en onder leiding van een warme en enorm vakkundige vrouw. Esther weet het mooie bij iedereen naar boven te krijgen. Nu heel veel oefenen om het zelf ook te kunnen.
- Carola

Masterclass

★★★★★
Samen met mijn zus ontvangen in een huiselijk sfeer. Spot on adviezen. Esther wist me uit mijn comfortzone te halen en met haar tips mijn hele gezichtsuitdrukking positief te veranderen. Zelfs zo dat ik de tips dagelijks gebruik en dat het mijn omgeving opvalt.
- Manon

Masterclass

★★★★★
Gezellige en leerzame avond gehad! Ik ben heel blij met de adviezen, maar vooral heel knap dat Esther een persoonlijke sfeer weet te creëeren waarin iedereen zich open durft te stellen.
- Ciska

Masterclass

★★★★★
leuke middag gehad, gastvrij, spontaan en no nonses,heerlijk! persoonlijke tips gekregen ,kleuren worden bij gezicht geadviseerd, heerlijk rustig en in een kleine groep, super!!
- debby nellen

Masterclass

★★★★★
Echt een aanrader ! Zo persoonlijk en echt veel tips gekregen die ik dagelijks kan toepassen. Esther werkt met een klein groepje, zodat iedereen uitgebreid aan bod komt.
- Herma de Haan

Recensie toevoegen

Naam
Emailadres
Titel
Rating
Review

Esther van Maanen make-up workshop wordt beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 19 reviews via de eigen website

X
X