fbpx

Indien u een bestelling plaatst bij esthervanmaanen.nl versturen wij de pakketten met PostNL.

Pakket laten bezorgen door PostNL

– Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Een bestelling na 15.00 uur, wordt de volgende dag verzonden. U ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden.
– Als u niet thuis bent, geeft PostNL het pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. U ontvangt van PostNL een kaartje met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u op de track & trace zien waar het pakket kan worden opgehaald. Het pakket blijft op het PostNL-punt 1 week liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket kan er gevraagd worden om te tekenen.
– De kosten bedragen € 4,95 per bestelling. Een bestelling vanaf € 50 euro verzenden wij binnen Nederland gratis. Hieronder staat het overzicht van verzendkosten voor levering in het buitenland.

 

Gebied:
Gratis bezorging vanaf:

Verzendkosten:

Nederland € 50 € 4,95
België € 50 € 4,95
Binnen EU Zone 1 € 100 € 10
Binnen EU Zone 2 € 150 € 15
Binnen EU Zone 3 € 200 € 20
Binnen EU Zone 4 € 200 € 25

 

Wij verzenden alleen naar de volgende landen:
EU zone 1: Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg,  Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden)
EU zone 2: Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Spanje, Zweden
EU zone 3: Hongarije, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
EU zone 4: Bulgarije, Estland, Finland, Noorwegen, Ierland, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië, Zwitserland

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat u besteld heeft, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u gecrediteerd.

Bestellingen die op zaterdag zijn gedaan worden niet op zondag geleverd. Bestellingen die op vrijdag ná 15.00 uur voltooid zijn, worden op maandag verzonden.

Rondom extra drukke periodes, zoals de feestdagen in december (kerst en oudjaarsdag) en in het voorjaar (Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag), kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.  Maar ook dagen als Black Friday en Glamourday kan ertoe leiden dat uw pakket later wordt bezorgd.

1
X
X