Make-up Tutorial

Leuk dat je mijn make-up tutorial pagina bezoekt. Hier vind je allerlei handige tips&tricks op het gebied van make-up en haar. De make-up kwasten die ik gebruik in de filmpjes zijn allemaal te verkrijgen in mijn webshop. Ook vind je in mijn webshop de make-up van ELLIS FAAS en ILIA. Heb je moeite met het aanbrengen van jouw make-up ondanks de makeup tutorial, of ben je benieuwd welke kleuren jou het mooiste staan, dan nodig ik je uit om een keer een make-up workshop te volgen. Meer informatie over de make-up masterclass kan je hier vinden. Heel veel plezier met het kijken en houdt de website in de gaten voor nieuwe make-up tutorials voor beginners of make-up lovers.

Video

Cool Nude Smokey Eye Tutorial

Met dit Cool Nude Palette kun je een prachtig smokey eye aanbrengen, maar juist ook heel naturel werken. En vind je dit pallet te koel; kies dan voor het Warm Nude Palette. De producten die ik heb gebruikt in de tutorial kun je hier vinden.

Video

Easy Smokey Eye

In deze video laat ik een makkelijke smokey-eye zien met de creamy eyes van Ellis Faas. Alle producten die ik voor deze look heb gebruikt vind je hier.

Video

Little Eyeliner

Deze small eyeliner heb ik met de zwarte creamy eyes van Ellis Faas gemaakt, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere kleur creamy eyes. Klik hier voor een overzicht van de producten die ik heb gebruikt.  Eyeliner Tutorial    

Video

Volume föhnen NOIR Stockholm

In deze haar tutorial laat ik zien hoe je volume kunt föhnen met lang haar. Ik maak gebruik gebruik van de producten van NOIR Stockholm. Voor de hitte bescherming en werkbaarheid van het haar tijdens het föhnen gebruik ik de Essential. Om volume te creëren gebruik ik de Marvelous en om te fixeren de Picture […]

Video

Make-up routine Ellis Faas

In deze Nederlandse make up tutorial laat ik je zien hoe je een dagelijkse make-up kan aanbrengen. Ik maak gebruik van de producten van Ellis Faas en The BrowGal.   De producten die ik heb gebruikt, zijn: Ellis Faas Skin Veil Ellis Faas Concealer Ellis Faas Mascara Ellis Faas Blush Ellis Faas Glow Up Ellis […]

Video

Eyeliner Tutorial (English)

New video for andbloom.amsterdam all about the Eyeliner. These are the products that I used Charlotte Tilbury magic cream Ellis Faas skin veil and concealer Esther van Maanen beauty sponges Laura Mercier secret camouflage Laura Mercier translucent pressed setting powder Charlotte Tilbury glowing pretty skin palette  Laura Mercier caviar sticks plum and sugar frost Ellis Faas eyeliner […]

Video

Natural Make-Up – English

To apply a natural looking makeup you don’t have to spend much time in front of the mirror, so no excuses not to fit it into your busy daily schedule! ? For andbloom.amsterdam

Video

Creamy Eyes Tutorial

In dit filmpje laat ik zien hoe je 2 kleuren Creamy Eyes van ELLIS FAAS kunt combineren. Er zijn natuurlijk talloze andere variaties mogelijk met de 21 kleuren die ELLIS FAAS in haar collectie heeft. Ik maak gebruik van mijn eigen lijn make-up kwasten.

Video

De perfecte basis make-up

In dit filmpje leg ik uit hoe je een perfecte basis make-up bij jezelf kunt aanbrengen, beginnend bij de huidverzorging, maar wel eindigend met een beetje onmisbare mascara.

Video

Smokey eye

Wil jij ook dat supersexy smokey-eye bij jezelf leren aanbrengen? In onderstaand filmpje laat ik jou zien, hoe je binnen 5 minuten een smokey eye kan aanbrengen. 

Video

Steil föhnen

Hair & make-up-artist Esther van Maanen laat ons opnieuw zien hoe je (door even voor de spiegel te staan) er weer beeldig bij kan lopen. Dit keer door je haren steil te föhnen. Esther legt in de video uit hoe je je haar steil krijgt, zonder dat het als een doek naar beneden valt. Haar […]

Video

Feestdagen make-up

Natuurlijk een make-up voor de FEESTdagen deze vlog.  KADOTIP: geef je vrouw. vriendin, zus, moeder een make-up masterclass KADO voor KERST, zodat ze bij zichzelf een mooie make-up perfect kan leren aanbrengen.

Video

Burgundy beauty

n deze beautyvlog laat ik je zien hoe je een burgundy kleurige oogmakeup aanbrengt, met name een aanrader voor groene ogen, maar met blauwe of bruine kan het natuurlijk ook, mits het je ogen niet huilerig maakt door het vele roodpigment, als dat zo is kies dan een kleur met minder roodpigment erin. Probeer maar! […]

Video

Summernight make-up

SUMMERNIGHT MAKE UP beautyvlog, in mijn nieuwe vlog laat ik je stap voor stap zien hoe je bij jezelf een mooie zomeravond make-up aanbrengt.

Video

Festival make-up

Ga je deze zomer nog naar een festival? In deze nieuwe beautyvlog laat ik een lang houdbare en danceproof make-up zien, leuk voor naar een festival of een ander feest.

Video

Wenkbrauwen verven

Pittig klusje: wenkbrauwen verven. Esther van Maanen leert jou de do’s en don’ts. In mijn webshop vind je allerlei producten van The BrowGal. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor de wenkbrauwen. Om kleur aan je wenkbrauwen te geven, zijn de Instatint en The Weekender van The BrowGal fantastisch mooie producten. Veel plezier met het kijken!

Video

Contouren

Dit beautyfilmpje gaat over contouren, hoe kun je de vorm van je gezicht iets aanpassen, werken met de natuurlijke schaduw en lichtval in je gezicht.

X
X