Make-up Tutorial

Leuk dat je mijn make-up tutorial pagina bezoekt. Hier vind je allerlei handige tips&tricks op het gebied van make-up en haar. De make-up kwasten die ik gebruik in de filmpjes zijn allemaal te verkrijgen in mijn webshop. Ook vind je in mijn webshop de make-up van ELLIS FAAS. Heb je moeite met het aanbrengen van jouw make-up ondanks de makeup tutorial, of ben je benieuwd welke kleuren jou het mooiste staan, dan nodig ik je uit om een keer een make-up workshop te volgen. Meer informatie over de make-up masterclass kan je hier vinden. Heel veel plezier met het kijken en houdt de website in de gaten voor nieuwe filmpjes.

Video

Creamy Eyes Tutorial

In dit filmpje laat ik zien hoe je 2 kleuren Creamy Eyes van ELLIS FAAS kunt combineren. Er zijn natuurlijk talloze andere variaties mogelijk met de 21 kleuren die ELLIS FAAS in haar collectie heeft. Ik maak gebruik van mijn eigen lijn make-up kwasten.

Video

De perfecte basis make-up

In dit filmpje leg ik uit hoe je een perfecte basis make-up bij jezelf kunt aanbrengen, beginnend bij de huidverzorging, maar wel eindigend met een beetje onmisbare mascara.

Video

Smokey eye

Wil jij ook dat supersexy smokey-eye bij jezelf leren aanbrengen? In onderstaand filmpje laat ik jou zien, hoe je binnen 5 minuten een smokey eye kan aanbrengen. 

Video

Steil föhnen

Hair & make-up-artist Esther van Maanen laat ons opnieuw zien hoe je (door even voor de spiegel te staan) er weer beeldig bij kan lopen. Dit keer door je haren steil te föhnen. Esther legt in de video uit hoe je je haar steil krijgt, zonder dat het als een doek naar beneden valt. Haar […]

Video

Feestdagen make-up

Natuurlijk een make-up voor de FEESTdagen deze vlog.  KADOTIP: geef je vrouw. vriendin, zus, moeder een make-up masterclass KADO voor KERST, zodat ze bij zichzelf een mooie make-up perfect kan leren aanbrengen.

Video

Burgundy beauty

n deze beautyvlog laat ik je zien hoe je een burgundy kleurige oogmakeup aanbrengt, met name een aanrader voor groene ogen, maar met blauwe of bruine kan het natuurlijk ook, mits het je ogen niet huilerig maakt door het vele roodpigment, als dat zo is kies dan een kleur met minder roodpigment erin. Probeer maar! […]

Video

Summernight make-up

SUMMERNIGHT MAKE UP beautyvlog, in mijn nieuwe vlog laat ik je stap voor stap zien hoe je bij jezelf een mooie zomeravond make-up aanbrengt.

Video

Festival make-up

Ga je deze zomer nog naar een festival? In deze nieuwe beautyvlog laat ik een lang houdbare en danceproof make-up zien, leuk voor naar een festival of een ander feest.

Video

Contouren

Dit beautyfilmpje gaat over contouren, hoe kun je de vorm van je gezicht iets aanpassen, werken met de natuurlijke schaduw en lichtval in je gezicht.