fbpx
Facetune

Maak jij je al jaren hetzelfde op en zou je advies willen hoe het ook anders kan? Merk je dat je huid verandert en dat je make-up een andere aanpak vraagt? Wil je een check van je make-up bag? Of juist een kleuradvies?

Op al deze vragen kan ik je helpen en mijn technieken leren.

Helaas kan ik op dit moment geen fysieke make up masterclasses geven i.v.m. een ieders veiligheid en de Corona crisis. Dus heb ik iets nieuws bedacht; een Online Video Beautyconsult voor jou alleen.  Een mini masterclass, face to face. Duur 45 min. en kost €49.- . Daarvan doneer ik €10.- aan de Voedselbank en Rode Kruis.  Heb je interesse, vul dan onderstaand formulier in, en ik neem contact met jou op. Tot snel -online- ziens hoop ik!

 

Online Beauty Consult

Recensies

Coach

★★★★★
Ik heb veel geleerd tijdens het on-line beauty consult met Esther. Handige tips ontvangen en uitleg gekregen wat er goed bij mij past. Want ja, ik maak mij al jaren hetzelfde op en hoe leuk is het als je inziet dat je het ook anders (beter) kunt doen. Direct het e.e.a aangeschaft en gaan gebruiken. Wat een fijne producten! Ik ben helemaal fan. Aanrader!
- Barbera

Online beauty consult

★★★★☆
Het online beauty consult is zeer praktisch en persoonlijk. Met direct toepasbare tips.
- Ellen

Online Beauty Consult

★★★★★
Het online beautyconsult is superleuk en heel persoonlijk. Ik heb antwoord gekregen op al mijn make-up vragen. Dankjewel Esther!!
- Geraldine Joziasse

Recensie toevoegen

Naam
Emailadres
Titel
Rating
Review

Esther van Maanen make-up workshop wordt beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 19 reviews via de eigen website