fbpx
Facetune

Maak jij je al jaren hetzelfde op en zou je advies willen hoe het ook anders kan? Merk je dat je huid verandert en dat je make-up een andere aanpak vraagt? Wil je een check van je make-up bag? Of juist een kleuradvies?

Op al deze vragen kan ik je helpen en mijn technieken leren.

Ik geef ook make-up masterclasses in Eerbeek. Is de afstand een probleem, of wil je geen masterclass volgen in verband met het Corona virus, dan is de online beauty consult voor jou wellicht de oplossing. Een mini masterclass, face to face. Duur 60 min. en kost €75.- . Daarvan doneer ik €10.- aan de Voedselbank en Rode Kruis.  Heb je interesse, vul dan onderstaand formulier in, en ik neem contact met jou op. Tot snel -online- ziens hoop ik!

Online Beauty Consult

Recensies

Coach

★★★★★
Ik heb veel geleerd tijdens het on-line beauty consult met Esther. Handige tips ontvangen en uitleg gekregen wat er goed bij mij past. Want ja, ik maak mij al jaren hetzelfde op en hoe leuk is het als je inziet dat je het ook anders (beter) kunt doen. Direct het e.e.a aangeschaft en gaan gebruiken. Wat een fijne producten! Ik ben helemaal fan. Aanrader!
- Barbera

Online beauty consult

★★★★☆
Het online beauty consult is zeer praktisch en persoonlijk. Met direct toepasbare tips.
- Ellen

Online Beauty Consult

★★★★★
Het online beautyconsult is superleuk en heel persoonlijk. Ik heb antwoord gekregen op al mijn make-up vragen. Dankjewel Esther!!
- Geraldine Joziasse

Recensie toevoegen

Naam
Emailadres
Titel
Rating
Review

Esther van Maanen make-up workshop wordt beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 19 reviews via de eigen website

1
X
X