NOIR Stockholm online te koop

Phantom_bg

Vanaf vandaag zijn exclusief de haarproducten van NOIR Stockholm te verkrijgen. Een hele mooie aanvulling op mijn eigen make-up brushes en de make-up van ELLIS FAAS. Klik hier om naar de webshop te gaan.

NOIR Stockholm is een bekende lijn van haarverzorgingsproducten uit Stockholm. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Creative Director Hans Nilsson en Manager Ellen Eriksson. Hans Nilsson staat bekend als een internationale stylist. Zijn bijzondere haarcreaties die worden gebruikt in mode- en muziekshows worden vaak vergeleken met kunst.

NOIR staat voor vormen, stylen en vertellen van verhalen met haar. Bij het ontwikkelen van dit beroemde haarverzorgingsmerk wilde zij de perfecte combinatie van stijl en zorg creëren. Alle haarverzorgingsproducten zijn gebaseerd op de beste grondstoffen van de natuur. Het resultaat is een exclusieve haarverzorgingslijn van unieke, voedende, lichtgewichte NOIR Stockholm haarproducten bestaande uit shampoos, conditioners, stylingproducten en behandelingsproducten. Zo is er bijvoorbeeld de Epic Retreat Shampoo. Dit is een verjongende shampoo tegen droog en behandeld haar. De shampoo is ideaal in combinatie met de Epic Retreat Conditioner. De conditioner geeft direct zichtbaar resultaat op droog of beschadigd haar.

Alle producten zijn uitgebreid getest in de NOIR haarsalons, op de set en op het podium. Voor de geur van de haarproducten is er gebruik gemaakt van premium kwaliteit parfums. Elk haarproduct heeft zijn unieke geuraccent. Doordat er alleen gebruik wordt gemaakt van de meest verfijnde geuren, zijn de producten voorzien van een krachtige en superieure kwaliteit.

Niet alleen de producten zelf, maar ook de verpakking van de haarproducten is bijzonder. Het uiterlijk van de producten is een waar eerbetoon aan de Scandinavische achtergrond van de oprichters. Hierdoor zijn de haarproducten ook goed te gebruiken als badkameraccessoires. De NOIR Stockholm flessen zijn tevens verpakt in milieuvriendelijke zakjes in plaats van in ander milieuonvriendelijk verpakkingsmateriaal.

Klik hier om je producten te bestellen.

 

Laat jouw reactie achter