Wat is droogshampoo?

droogshampoo

Wat is droogshampoo?

Droogshampoo is een soort poeder die vette haren minder vet maakt, waardoor je minder vaak je haren hoeft te wassen. Het poeder haalt de vettigheid uit je haren en maakt tevens de hoofdhuid schoon en laat het gelijk weer lekker fris ruiken. Een goede droogshampoo zorgt ook voor veel meer volume in het haar.

Hoe gebruik ik droogshampoo?

Gebruik de droogshampoo tussen de wasbeurten door. Houd de spuitbus op ongeveer 10 centimeter afstand. Sommige droogshampoos kunnen een witte waas afgeven namelijk. Laat het even intrekken en wrijf met je vingers door het haar of breng het in de punten aan bij de haaraanzet om meer volume te creëren.

Let er bij het gebruik op dat je de juiste kleur kleur kiest. Kies je de verkeerde kleur dan kan het lijken alsof er een witte waas op je haar zit. De droogshampoos van NOIR Stockholm zijn er in 4 verschillende kleuren.

Waarom zou ik droogshampoo gebruiken?

De voordelen van de droogshampoos van NOIR Stockholm zijn groot. Door het gebruik hoef je je haar minder vaak te wassen en is het minder vet. De shampoos hebben tevens allemaal een heerlijke frisse geur.

Het geeft het haar ook meer volume en textuur.

Heb je haast en even geen tijd om je haar te wassen of wil je snel meer volume in het haar, dan zijn de droogshampoos van NOIR de ideale oplossing.

NOIR Stockholm droogshampoos

De droogshampoos van NOIR Stockholm zijn er in 4 verschillende varianten voor de verschillende haarkleuren.

Dear Darkness – NOIR Stockholm

dear darkness

De Dear Darkness van NOIR Stockholm is een verfrissende, bewerkbare droogshampoo en textuurspray voor donker haar. Het bouwt volume en voegt textuur toe in een elegante bruine tint die perfect past bij de meeste donkere haren, van goud tot hazelnoot. Door het gebruik van een droogshampoo hoef je je haar minder vaak te wassen. Bevat: Rijstzetmeel, rijk aan aminozuren die de haarwortel versterken. Parabeenvrij.

Inhoud 250ml.

De Dear Darkness heeft geuren van grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchouli en muskus.

Sahara Love Story – NOIR Stockholm

sahara love story

De Sahara Love Story van NOIR Stockholm is een verfrissende, bewerkbare droogshampoo en textuurspray voor blond haar. Het bouwt volume en voegt textuur toe in een elegante blonde tint die perfect past bij de meeste blonde haren, van diamant tot gouden karamel. Door het gebruik van een droogshampoo hoef je je haar minder vaak te wassen. Bevat rijstzetmeel, rijk aan aminozuren die de haarwortel versterken. Parabeenvrij.

Inhoud 250ml.

De Sahara Love Story heeft geuren van grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchouli en muskus.

Phantom – NOIR Stockholm

phantom noir stockholm

De Phantom van NOIR Stockholm is een verfrissende, bewerkbare droogshampoo en textuurspray voor donker haar. Het bouwt volume op en geeft textuur in een elegante donkere toon die perfect past bij de meeste donkere haren, van hazelnoot tot espresso. De droogshampoo bevat rijstzetmeel, rijk aan aminozuren die de haarwortel versterken. Parabeenvrij.

Inhoud 250ml.

De Phantom van NOIR Stockholm heeft geuren van grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchouli en muskus.

Secret Veil – NOIR Stockholm

secret veil noir stockholm

De Secret Veil van NOIR Stockholm is een verzorgende droogshampoo mist die verfrist en je haar een lift geeft, en tegelijkertijd alle tekenen van vettigheid vermindert zonder enige textuur toe te voegen. Licht als een veer en zacht als een briesje, het geeft je het gevoel van een nieuw gewassen haar op een merkbare, onmerkbare manier. Revitaliseer je blowout, verfris of geef je haar een extra golvende look. Dit is een geheim dat je wilt delen. Het bevat Pinot Noir druivenpittenextract – rijk aan natuurlijke procyanidinen en staat bekend om zijn vermogen om te beschermen tegen vrije radicalen.  Aloë vera – rijk aan aminozuren, voornamelijk alanine, dat een hydraterende werking heeft op haar. Parabeenvrij.

Inhoud 150ml.

De Secret Veil van NOIR Stockholm bevat geuren van gardenia, rozen, cederhout, vetiver, amber en musk.

Laat jouw reactie achter