Wie is Ellis Faas ?

ellis faas

Ellis Faas is in mijn ogen een begenadigd kunstenaar op het gebied van make-up. Ik heb het voorrecht gehad om deel uit te maken van haar team tijdens diverse shows.

Ellis is geboren en opgegroeid in Nederland en is één van de meest invloedrijke make-up artist van deze tijd. Ze heeft met vele bekende mode-ontwerpers, fotografen en modellen gewerkt. Ook is haar werk te bewonderen op vele covers van nationale en internationale modebladen. Voordat ze haar eigen make-up lijn op de markt bracht heeft ze voor verschillende make-up merken gewerkt, zoals bijvoorbeeld Clinique en MAC Cosmetics.

De make-up lijn van Ellis is geïnspireerd op de kleuren die het lichaam van nature produceert. De ‘Human Colours’  van ELLIS FAAS kijkt naar het menselijk palet voor de inspiratie. Het maakt niet uit welke teint, leeftijd of stijl je hebt, in de make-up van ELLIS FAAS vind je altijd de kleuren die jou het mooiste staan.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Skin Veil foundation en de Creamy Eyes. De Skin Veil is als het ware een onzichtbare foundation en geeft een perfecte transparante dekking. De Creamy Eyes fixeert op je huid door de speciale textuur en loopt daardoor nooit uit, fantastisch.

Alle producten van ELLIS FAAS zijn  te verkrijgen in mijn webshop.

ELLIS FAAS – Only tested on supermodels.

De  producten zijn ‘ cruelty free’, dus niet op dieren getest. Daarnaast zijn alle producten, met uitzondering van de mascara en creamy eyes (bijenwas) en een paar lippenstiften die karmijn bevatten (L101/L108/L201/L203/L205/L301) geschikt voor veganisten.

 

 

 

Laat jouw reactie achter